Tapasztalatból és készségekből fakadó kézművesség

Szakmai konzultáción keresztül szorosan együttműködünk Önnel a megfelelő anyagok és formák kiválasztásában. Az AVEC tervezői az Ön látásmódját is optimalizálták, hogy a teljesítmény, a stílus és a tartósság megfeleljen a célközönségnek. Egy egyszerű papír vázlatból kiindulva minden egyes terméket úgy kovácsolnak, hogy az Ön elképzelése valóra váljon. Segítségünkkel olyan dizájnt találunk, amely nem haladja meg az Ön költségvetését és eléri céljait.
Vonzó testreszabási szolgáltatások

Tervezésünk minden lépésen végigvezeti Önt, a koncepció optimalizálásától a termék tervezése alapján történő megépítéséig. Adjon professzionális betekintést és javaslatokat ötletei minden aspektusára vonatkozóan, és szüntesse meg a tervezés lehetséges hibáit. Anyagát, termékszerkezetét és színstílusát figyelembe veszik és megvitatják, amikor elfogadjuk koncepcióját. A folyamat végén egy gyönyörű dizájnt tudunk bemutatni Önnek, amellyel elérheti céljait.
Üzletközpontú gyors prototípuskészítési szolgáltatások

A termékkoncepció megvalósításához a kezdeti vázlat aprólékos javítása és a szerkezet megvalósíthatóságának többszöri tesztelése szükséges. A terv vázlatának vagy 3D-s modelljének pusztán megadása nem elegendő, mert előfordulhat, hogy néhány szempont figyelmen kívül marad. Az AVEC ingyenes prototípus segít áthidalni a szakadékot a koncepció és a valóság között azáltal, hogy megmutatja a végső vázlat eredményét. Átfogó prototípus-készítési szolgáltatásunk révén a kezdeti koncepciót olyan termékké finomítjuk, amely megfelel az Ön céljainak.
Egyedi csomagolás

Csomagolást is tudunk tervezni az ügyfelek egyedi igénye alapján.
Minőség-ellenőrzés

komoly és felelősségteljes minőségellenőrző csapatunk van, akik minden ügyfél számára ellenőrzést végeznek a gyártásban, csomagolás előtt, a teljes csomagolás után;
Bemutatóterem

Tágas bemutatótermünkben különféle testreszabott termékeket mutatunk be, és bemutatjuk azok kompatibilitását a különböző sportágakkal. Merítsen ihletet tervezésünk evolúciójából az egyre bővülő testreszabási lehetőségek révén. Ha szeretné felkeresni bemutatótermünket, tudunk helyet foglalni Önnek, hogy személyesen is megtapasztalhassa termékválasztékunkat.
Érjen el nagyobb üzleti csúcsokat az AVEC partnerségével
Maradjunk kapcsolatban
Frissítéseket kaphat az akciós akciókról és egyebekről
Kövesse az AVEC-et
Szeretnénk hallani rólad!